Marwa goes mörhååårig!!


Skiiit nöjd :D Jag tog mörkbrun men det blev typ svart men det är nice :) Fortfarande lite skumt att se sig själv i spegeln haha, har aldrig haft så mörkt, men de va nice. Love it.


I want to hurt you.

När jag är ensam så börjar tankarna snurra och jag blir fan galen.. Fyfan vad jobbigt det är. Känner mej typ tom på nått sätt, jävligt förvirrad, typ lämnad och som att jag inte kommer någonstans. Allt står still. fan jag hatar att känna mej maktlös, det värsta som finns. Hur kan en människa fucka allt utan att den vet om det? Jag vill se människan och misshandla den, du förkänar det.

Den här helgen dissade jag allt, orkade inte. Blev inge fest med paco och inte heller dra hem till nassim och sova dära, fast jag bara ville komma låångt härifrån. Ha någon där. Istället har jag sovit hela helgen hemma och sen kollat på film med bror och ätit chips. Tagit det luungt som fan. Men damn I go crazy med bröderna haha.
snart är det lov och fifan vad jag längtar, sen dirket efter lovet på tisdagen så drar jag till marocko!! Det ska bli så jävla nice :D Ska bli ruuulit att träffa Raouya och Chaymaa, behöver vara med dom och har saknat dom som mycket!  Skulle egentligen varit borta i två veckor men fick reda på att jag sen har natinellaprov i svenska b den andra veckan som jag inte får missa så papi var tvungen att boka om min biljett hem, så blir borta en vecka bara :( Men jag får ifs huset för mej själv i nästan en vecka hihi , ajajaj ;)


enchanted




DRIIIIIVER NI ELLÄÄÄ??

Antar att ingen missat att det fuckin SNÖAR!!! Hoppas det är ett jävla skämt förfan!! asså det är ju fan oktober fortfarande, eller hur? Helvete.. sur och deppig jag blir nu.. Sen har man försovit sig och missat matteprovet, duktigt. Kommer komma sent till lektionen som jag har nu också, men en sak är bra ifs man kan skylla på bussarna och tågen var sena höhö :P ha det bra, baj.

20 oktober

Hade vääääääääääldigt onödig skoldag, hade inte ens behövt åka dit.. Men jag var den ända som har den lektionen som fick närvaro höhö :) fast ifs vi är bara sex stycken typ men ändå, sug. hahaha aja, åkte hem dirr efter skolan, så tröööött. Softade lite sen kom Jenbanana hit och så var vi fan duktiga och pluggade psykiatri. Nu är vi klara med den sen börja vi driva framför kameran haha. sen låg båda i varsin säng och glodde tv haha. Hon tog bussen för typ fem minuter sen. Tänkte tvätta facet nu men jävla ilya booombar mej gaah.


jen nyss väntaa på bussen


20 oktober

Vaknade precis när jag skulle dra ut till bussen så sket i första lektionen, men jen va duktig och drog dit :) nu är jag iaf klar och ska ut till bussen nu, har bara en lektion nu. sköööönt :D synd bara att det är äckel väder, fyfan. hörs, muah


oh yep

äntligen klar med läxan för idag och glassen, muuuuumma. Den satt jävligt bra. Ska tvätta facet nu, lägga peeling så jag får bebisrumpa på facet :D  sen softa framför tvn. Värsta good girl fan ;) Baj.

19 oktober

Godmorgon, fan va skönt att sova ända tills nu. Missa hela skolan och ligga i en varm härlig säng, skönt. Neeeeeej, det gjorde jag inte. Haha jag gick fan upp halv sju och åkte för första gången på lääänge till lektionen vi har på tisda morron. Haha, när hon hade upprop och sa mitt namn och jag sa ah hon ba åh kanon. Fast jag gillar henne ändå inte, satt och försökte typ trycka ner mej när det gäller skolan för att jag ska till Marocko om tre veckor och blir borta två veckor. Bajs på hennes face :) haha. Iaf, kom hem för ett tag sen helt borta känner jag mej, och sen äckligt väder också. hahah juste, dog av garv jag fick ilya att hålla på och bita jen på örat hela tiden :P tung ja är höhö.  I'm out, peeace



Jag och brors dotter :D


Hon har blivit så stoor :O min lilla skitunge ♥


18 oktober

Vaknade upp av min jävla mage imorse, fyfan för mensvärk. Låg under täcke heela morgonen, och flippa på minsta sak. Sen när papi kom hem hade pillrena kickat in så då var jag lugn och drog med han till skäris, sen förbi flempan och handla lite food. Efter jag åt drog jag och mötte upp Jen och drog till flempan och köpte choklad o läsk sen drog vi upp till sjukan och bara softa. Imorn är det skola igen, och jag har plugg jag måste göra innan onsdag. Så ska fan få det gjort efter skolan. Ha de bra, baj.


hitta denna bild på datan, jag och bebi på sarish 18års fest



godnatt

Idag fyllde lilleskiten år, blev massa cake och cider. gott men fan för mycket, blää haha. Förutom det så har jag haft värsta hemma spa hihi. Har ångat facet, lagt peeling, ansiktsmask, tagit vaarmt bad med bad kristaller och skrubbat hela kroppen, sen tagit en dusch. Nu är jag värsta leeen överallt :) Har funderat ett tag på att färga mitt hår mörkt, typ mörkbrunt nästan mot svart sådära. När jag får mina cash ska jag fan göra det, är trött på mitt ljusa hår. Aja, nu blir det sängen, godnatt.


17 oktober

I am aliiiive. Bror och Cassandra (brors dotter) kom hit i fredags. Glömmer alltid att de kommer varannan helg fan, intää bra.  Helgen har spenderats med dom, mest med lilla cassandra :) Hon fyller ifs tio snart, heeelt sjukt. Hon är fortfarande liten i mina ögon. sötnos.
Imorn (idag) fyller lillebror år så då ska skitungen firas, han blir byxmyndig fifan, höhö. Aja ser att klockan är myycket så ska sova dirr nu. Lägger in bilder imorn, nu jag palla inte. Ni får en på mej tagen i fredags bara. Godnatt!


bad bad..

Självklart försov man sig, så missa hela första lektionen och hinner inte till den som är efter heller. åt precis lite frukost som jag tryckte i mej, kan inte äta på morronen. Sen ska jag dra till lektionen efter lunch. Ska börja klä på mej och tvätta facet nu, baj.

14 oktober

Det är redan torsdag idaaaag, heeeelt sjukt ju :) Hade lång dag i skolan idag, åt donken för jag fortfarande inte hittat mitt jäääävla kort, fanfanfan. Har letat överallt, fattar inte. Aja, sen var jag snurrig också :/ Sen efter skolan åkte jag hem dirr, är fan helt slut, sen åt jag sen har jag bara degat. Tänkte tvätta mitt face nu, såg att klockan inte är sådär mycke så tänkte duscha mitt hår en snabbis. Det är äckligt mjuk nu haha så när jag har toffs så glider håret bara ner, skit störande. Måste göra värsta knuten med toffsen för att den ska sitta fast haha. Men de nice, älskar mitt hår nu. Förut var det heeelt jävla slitet, var tvungen att klippa av nästan till axlarna, fifan. Inte igen. jaja,  duschen it is. höres senareeee. mouah
Vad gör ja på första bilden? Iiiiiiiiiiiingen aning hahah.


I need my time

Shoo. Jen sitter och bombar mej med massa sköna låtar, älska musiiik fan.
Nassim bad mej nyss att ringa han, han började me att berätta om hans kväll då han träffa några brudar sen igen om att ge han en chans.. tröga fan. Började tjaffsa lite igen. Kom sen in på en annan snubbe som jag bara vill glömma så det var lite jobbigt.. Han fick mej att fatta lite att jag håller på att komma över någon och hans svar var att hitta en annan som ersättning, något jag skulle vilja och gjorde förut men nu ärligt? nej det funkar inte. Behöver tid fan.  Aja, jag måste fan ta och sooooova nu för ska upp sju imorn. Godnatt sötnosar!


säxi säxiii.. hähä


13 oktober

Dagarna går fan skiiit fort ju :) baraaa bra haha. Blev skola idag, två lektioner, det är nice. Sen efter skolan mötte jag mamma i flempan där vi handlade lite, åkte hem snabbt. Åkte sen till centrum och hämta paket från HM :) Resten kommer nästa vecka eller veckan efter kommer inte ihåg men iaf. Ja fick solbrillor i lila älskaa, massa "små" örhängen och sen ett par galet fina jag velat ha länge, sen en vanlig svart tjocktröja och en vit tshirt. mycket glad blev jag :) Sen åt vi och sen har jag bara softat hemma, vill fan inte ut det är så kallt brrrrrrr.
Faan jag har såå mycket plugg att göra så jag gör fan inget. inte ett ända SKIT. Blir det mycket så skiter man i allt.. faaaaaaaaaan. Får se till att göra det annars ser det ut som att helgen kommer bli plugghelg.. Blä vill inte :( pass pass passssssss.




12 oktober

Hajsan :) Jag hade ganska chill dag i skolan idag. Första lektionen fick vi nån uppgift att göra som skulle vara inne för länge sen men självklart har jag och Jen inte gjort den, inte ilya häller haha. Så vi gick iväg för att börja med den men ingen orkade, förstod uppgiften vi blev bara sura på skiten så vi börja snacka om annat sen lånade vi kort och började köra kort istället haha. Och jag vann mest, suck it bitches mohaha :) Sen var det prov, och är nööjd med vad jag gjorde så det är skönt. Sen vara bara hem skulle kanske dra hem te Y men ja paaaalla inte när jag kom hem, det är fan äckligt kallt ute så nej.
Soulmate Jen är nere så blir också nere lite sådära :( Hoppas hon mår bättre snart annars tvingar jag ut henne. Hon var också på lite flipp humör när man vill bråka med allt och typ hamna i fight haha. Aja höres, pussar


11 oktober

Blir snabbt skrivet nu bara för sen ska jag hoppa in my bed, fryyyser sönder och vill bara sova fan. Jen boo kom hem idag, drog hem te henne fick gottis från henne :) sen förbi skäris sen till mej, här satt vi och drev så sjukt så båda höll på att kissa på sig HAHA och ah knas vi skrattade asså.. Sen drog vi iaf till märsta (två timmar för att komma dit!!! sen förseningar i pendel..) och träffade sekou och nån annan snubbe som vi drog hem till. Var där ganska lite bara men jag va lite kall kanske.. Jag är de för Jens skull, skulle flippa ur om nån gjorde nått mot henne. Sen tåget hem igen och han med sista bussen igen, knas att den går tio men aja. Imorn är det skola, peace på er :)

10 oktober

Finns inget skönare än en låång dusch fan :D Ska lägga mitt serium i mitt hår nu sen glå på tv hihih. Fan saknar jen, så jävla SKÖNT att mamacitaa är påväg hem igen!
Har ju varit knas mellan mej och nassim, vi har inte pratat me varandra sen torsdags.. Men han skrev till mej idag. Får se vad han har i huvet. pussar


riiiktigt bra :)



Marwa sover haha


myyyyyys. aiit duschen väntar :)


10 oktober

Shululu! Åkte igen te skäris fast med bröderna och papi. Gick runt i kungens kurva också. Bytte ena skorna också så nu är jag nöjd, dom är niiice :) ska jag ta en dusch och bada nu, fifan va härligt. Sen imorn kommer Jenbanan heeeeeem :D Saknat den lilla sorungen.


dagens.. haha skit kass jag vet men den får duga cuz I'm about to strip down och hoppa in i duschen.


today I looked like this..

 

Ääääääääälska mina byxor från bikbok.
Pussar på er och jalla godnatt! ♥


yep


våra helt galet sjukt livsviktiga samtal:

I: haha du e me i videon :O
M: WHAT?! :O
I: jaaa :O
M: vad gör jag?
I: helt naken, doing it! :O
M: HAHAHAHA.. med någon snygg jävel hoppas jag
I: jag.. din lyckliga jävel

hahah din orre fan..

10 oktober

Var borta typ hela dagen med papi&mami :) Blev skäris sen förbi flempan. Pappaaa köpte hela min fest outfit, kavaj, kjol, strumpbyxor och klackar som jag tänkte ha sen i Marocko, sen kan ja också använda hära på nån fest. Hihi bästa. Imorn blir det att åka och byta ena skon för jag fick två höger :O Dom jävlarna, sen kolla smycken. Blir fett taggad på att dra dit faaaaaaaan :D Jag och Ilya sitter och pratar om att nästa helg go crazy psyko biaaaatch haha. Thats how we riiiiiiiiiiiiide.


Sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve.

Jag har förändrats. Jag brukade flippa totalt, inte bry mej om nått, leva i nuet. Jag brukade dansa loss och glömma alla problem, skämma ut mej, skratta tills jag gråter. Jag brukade leka runt, driva för natten, inte ha några bekymmer. Du har fått mej att dra mej tillbaks, jag fortsätter tänka att du finns där, det kommer att funka. Jag var beredd att ge upp allt för dej. Mycket saker har hänt och allt har kraschat över mej utan att jag hunnit med. Jag börjar inse att du kommer aldrig vara värdig nog. Jag behöver inte dej. Jag behöver mej, jag behöver bli den du tog ifrån mej. Hur mycket det än svider, hur mycke jag än försöker hålla mej ihop för att inte brytas ner, falla ihop, hålla in tårarna.. så måste jag släppa dej. Försvinna ur ditt liv. Jag klarar inte av vad du gör mot mej, jag kan inte. Det känns som att någon hugger mej nu, men jag måste. Du kan få mej att vara så jävla lycklig, men nu funkar det inte. Du är inte värd det. Är det menat kommer du tillbaks..

I'm out


just nu haha, ska sätta på min vita härliga halsduk sen tar jag skinnjackan idag istället för baseboll jackan. På fötterna mina addidas i vit och rosa fifan :) Ser att det är soligt ute så tar me brillorna. vi höres!
(ni får bättre bilder sen haha)


9 oktober

God morgon! Häärligt att sova länge. Ska fixa mej snart och dra med papi och mami ut. Sen har jag för mej att äldsta bror kommer hit, flippad människa, men är inte säker så får se :)  Ha de gött sålänge.


9 oktober

Blev en helt okej fredag iaf. När bror kom hem så drog han och jag till flempan och köpte chips och choklad. man mår ju bäst då fan :D Sen softade jag hemma och kolla på filmer och flumma med bror. Han kan få mej att dö av skratt fan haha. Jen har dragit till finland över helgen och kommer hem måndag morron, saknar henne redan. Pratade med henne nyss i nån timma, haha knas att hon står ut med mej när jag får mina ryck. Blir sur och de går ut över allt och alla, tyvärr, minsta sak gör mej arg. Aja, bästaaaaa brur du vet de <3 Haha ilya fick skuldkänslor för att jag va sur, varför? ingen aaaaaning. Du är fan skön asså haha.
Imorn ska jag fan sova ut, sen softa och försöka plugga nu när jag har chans till att göra det, om inget kommer ivägen bara. Puss och godnatt


..

Du heter: Marwa
Smeknamn: bara Marwa
Låt som när du är ledsen sörjer till?
finns väll några sånna
Beroende av: skratt och mat
Vad tror folk om dig? lite föör mycke kanske
Vad får du oftast komplimanger för? Rumpa och mina läppar sen att jag är skön (som person, hähä)
Hur imponerar man på dig? pålitlig, har respekt och är ruulig
Brukar du skratta för dig själv? alltid
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "okej. Vi kan ha telefonsex ikväll så blire roligare?"
Har du haft sex idag: non stop
Hur svarar du i mobilen: va vill du idiot?! ;O
Vem ringde du senast?: pratar med jen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: haha skitsnack bara :P
Brukar du komma i tid: ja. till skolan? ibland
Hur känner du dig nu: väntar på bättre tider, saknar Jen
Vad saknar du: Jen cp flippare
Hade du en bra kväll igår: neeej
Favoritdryck på morgonen: saft? haha
När brukar du oftast gå och lägga dig: olika, sent.
Är du blyg?: nja, men är inte rädd för att säga vad jag tycker..
Sysslar du med någon idrott: nej
Har du spytt offentligt: tyvärr ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: leka med dicken, softa med grabbarna
Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag.
Vad gör du i morgon: sover
Vad är det värsta du vet?: falskhet, otrohet och krig .
Har du bra vänner och äkta vänskap?: yes
Vad är det finaste du fått?: Att ha underbara människor som finns där när jag behöver dom.
Du samlar på: haters
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jen, Nadia eller mami
När grät du senast: ett tag sen
Vad skulle du göra om du vann en miljon: dela med min familj
Vill du gifta dig: Ja nångång i framtiden.

8 oktober

Hemma igen. var i skolan på en lektion, pallade fan inte vara dära sen. Åkte förbi skäris sen bussen hem. Är på dåigt humör, vet inte varför riktigt.. så allt litet stör mej som fan. Tänkte kolla lite vid tv och softa, är inte alls taggad på att det är helg. Skönt att man har världens flippade mami som gör en glad just nu. Haha ibland man vill plocka henne men hon är fan världs bäst, galnaste lilla jävel, älskar.

8 oktober

Nu har jag duschat håret, betällt hem lite onödiga grejer från hm :) haha, blev inte så mycket kläder utan solbrillor, skor, halsduk, örhängen och sånna grejer. HM har blivit  så tråkigt fan.. bikbok me loove. Finns mycke ja vill ha därifrån, svär vill äga hela skiten hähä. Aja, ska upp åtta imorn :O Så ska sova nu, jalla godnatt!

before and after?


imorse innan jag drog ut..

nyss, helt slut och tröööööött..

sen när jag tvättat facet, marwa freesh ;)


Varför så svårt att fatta ?!

Viiilken dag.. Knas, irriterande och inte vad jag tänkt. Snackar med Jen som läser någon grej på norska och finska för mej haha, störda unge. Vaknade halv elva idag och fixade mej sen var jag och Jen påväg te skolan meeeeeen sen kom tunnelbanan till skäris och det lockade lite mer haha, så vi hoppade av dära och gick och köpte toffsar till Jens hår och sen softade lite vid donken och sen förbi ica och köpte permanent till hennes hår igen. Åkte hem till henne och fixade det. Jen har bilder på det, hahah hon såg så roliig ut, får lägga in dom imorn. Vi sket i att köra som man brukar för det händer ju inget så vi gjorde massa små flätor i hennes hår och det blev skit snyggt ju! aja när vi var klara med det så drog vi till kista. Så jävla misslyckat.. Åkte dit för att träffa nassim och någon annan snubbe, kommer inte ihåg hans namn hah. Drog dit för att träffa en VÄN och inget annat. Men killar dom är fan gaah.. idioter? Han är värkligen skit snäll och finns dära när man behöver, men sen finns det en sak som det känns som alla killar gör så mot mej. antingen är du min flickvän eller inget för det går inte att vara bara vän med dej. Asså vaaaaaaaaaaaaarför, snälla sig mej varför? Blir så irriterad, han ber om att jag ska ge han en chans men jag vill inte ha någon pojkvän just nu, svårt att fatta eller? NEJ bara, punkt slut. Jag vill ha han som vän just för att han är så snäll, det går att lita på han. Jag har varit tsm men de sårade bara mej och jag känner att jag vill va "fri" kunna göra vad jag vill med vem jag vill typ. Så det blev knas, men andra snubben höll på att driva med Jen haha fan dog av garv. Jen är sääääääääxig ;) Aja, åkte sen hem och så ringer han när jag sitter på tunnelbanan påväg in till centralen och ber igen att jag ska iaf ge han en chans, men jag vill inte. Så börjar tjaffsa med han på luren och skriker.. aah gah, onödigt.
Han iaf med sista bussen hem, och tänkte tvätta facet nu sen om jag hinner tvätta håret. Känner att det behövs. Ha det gött, pussar

WHATS UP?!


Nails

Lekte lite med mina naglar och gjorde leopard mönster, haha blev inte jäääääääätte fint men de duger :) Tröttnade på mitt andra, fast det var coolt, hade massa olika mönster på varje nagel.


Godnatt och puss


need air

Känner mej borta och behöver luft så ska ut lite me Jen.

5 oktober

Är heeeeelt slut. Sov en typ timma nyss.. Låg i soffan och kollade på how I met your mother :) Har bara varit i skolan idag, gick fort. Skönt skönt. Asså är helt borta i huvet så ska äta nu, tvätta facet och softa i soffan. Höres


tagen precis innan jag drog ut te bussen imorse haha


<3


bror från annan mor, nassim.


4 oktober

Nu är jag hemma igen efter att varit inne på stan och varit med i demonstrationen, kul att det var så många folk! såg min bror där också men va med han i någon minut sen försvann han. Såg sen på slutet ingen annan en S. Knasigt det ända jag säger. Jag och Jen drog sen till donken och åt sen tåg vi tunnelbanan hem. Missade sista bussen hem så var tvungen att gå i en halvtimma.. jippie. Aja, börjar tidigt imorn så godnatt.

I'm to freaky



damn han är så fiiiiiiine.


4 oktober

God morgon, vaknade upp för ett tag sen. Helt ensam hemma så det var bara att sätta på datan och sätta på musik :D Bästa bästa. Är fortfarande helt seg haha, ska fixa lite grejer idag. Juste fick sms om att de är kanelnbulledagen eller nått sånt och att de delar ut 10000 bullar i skäris från tolv idag haha mumma :) Brist på något att skriva haha.. Höresssssss


bild från igår


3 oktober

Åkte och köpte massa gott äckel från flempan och drog hit med Jen. vi satt bara och chillade. Båda är fan helt slut. Följde henne en bit hem nyss, tänkte kolla på weeds nu sen ta en snabbdusch och sen sova är fan död. Hajdå :)

Helgen

Tjeeeeenare. Så var typ helgen över.. haha. knas knas. I fredags gick jag och jen typ fram och tillbaks mellan henne och mej haha. Sen vid elva drog vi hem te moi och så sov vi hära. Vaknade upp vid typ ett, softade lite sen drog vi te Jen, sen te skäris och ja köpte, body butter för jag glömde mitt andra helt nya i marocko :( den här luktar så gooott, sen köpte jag små toffsar också hähä. Jen köpte permanenet te håret och så drog vi te henne och så fixade jag hennes hår, fan de tog ju ett år!! vi blev klara typ halv åtta :O sen så blev det inte ens värsta lockigt :( aja. Sen börja vi fixa oss lite snabbt och så drog vi te heron först. Helt dött, sen förbi mcdonalds i kungenskurva, hade lite kul dära te kanske elva tiden. Vi försökte fixa nån chillkväll me S men de fuckade sig eftersom att han skulle fixa nått sen försvann han bara :O Snubben är farliiiiiiig asså, inget skämt. Sen drog vi te skäris och tog tunnelbanan in te gamla stan sen vandra vi lite, Sekou ringde Jen och babbla sen drog vi te centralen, satt och flippa lite dära :D Jag ringde och snackade med ilya sen kom det några snubbar som börja ragga haha. Ena killen kom och satte sig brevid mej och höll om mej, har aldrig sett människan innan haha. Sen stängde de centralstationen så vi var tvunga och gå ner så vi ba äh fuck it vi tar pendeln hem, tänkte dra te hjulsta men de fucka sig också. jag blev på dåååligt humör för S är så fuckad i huvet, gaah han kommer åt mej sådära.. Så på tåget var jag så jävla sur och palla fan inget. Så smsa jag Paco (träffade han på fest innan sommaren, och så va vi vid tullingeberg hela natten te morronen runt fem och myste haha) på tåget som bad oss komma te hans kompis så vi drog te tumba istället haha. Vi gick av tåget och väntade där uppe vid perrongen och då kommer Martin (vän från gamla skolan)som är heeelt jävla borta haha, så satt vi och snackade med han tills hans tåg kom och så började vi gå upp mot storvreten sen blev det massa knas och vi frös sönder så både jag och Jen fucka ur så vi gick ner igen te stationen, hade typ inga betterier kvar på luren och så blev jag bombad av sms så min lur dog. sen helt plötsligt så ser jag snubbarna som ragga inne i stan haha så vi stanna vid dom och snackade lite samtidigt som jag snackade med paco som ba snälllaaa kom upp haha så vi åkte upp IGEN. Snubbarna som raggade var skit snälla och typ hjälpte oss ta bussen haha :) sen gav han värsta släng kyssen när vi gick på bussen haha söt. Sen gick vi iaf äntligen upp te pacos vän där satt vi bara och softade galet. skit skönt. han hade stoooor skärm över typ hela väggen så vi satt dära och spelade allihopp haha. Vilka jävla ord man slänger ut när man spelar fan :P Sen blev klockan liiiite mycket haha, vi kom dit typ tre och drog därifrån halv sju haha. Kom hem te jen sju, åt och la oss dirr. Vaknade upp heeelt jävla seg vid ett och nu är man hemma igen. Vi tänkte dra och köpa massa gott och bara chilla. Damn vilket jävla inlägg de blev haha. Aja, VI HÖRES! :D

tagna runt halv sju i tumbastation. Jag försöker typ leka nått haha, så vackra fifaaan :D

lovely

Finns det något som jag gillar så är det mitt håår! My pride and joy fan haha :D
Hade lite tråk så gjorde flätor igen på ena sidan av håret, skönt när de inte stör en haha. Blev inte alls lika fina som när Jen gjorde men de duger.


1 oktober

Vaknade upp tio över sex skulle ha vaknat halv sex, var fan helt körd så somnade om en timma, pallade fortfarande inte gå upp ur sängen smsa med Jen, sjukanmälde mej och fortsatte sova haha. Vill inte få ännuu mera oanmäld frånvaro höhö, då får jag inte mina caash ju. Vaknade upp ett av att Jen smsa moi. Låg kvar i sängen ett tag sen gick jag upp och åt frukost. Har bara suttit och pumpat musik nu. Föressten det ärrrr fredaag idag, alltså heeelg fifan :D Vi höreees.


brist på bilder så lägger upp denna på moi och ilya..



RSS 2.0