the way we ride


sitter ute på terassen och äter grillad kyckling i vääärmen, haha häärligt :D

gangsta bitch

Shuuuuu! vilken vecka, har knappt vart hemma något haha, sov typ hos bror hela veckan för kussen var hära och hälsa på :) skit kul och träffa dom. var massa ute på stan och sen kolla på bio. i fredags var deras sista dag hära, så jag och mamma var ute med dom på stan och kolla runt. sen på kvällen kom jen förbi moi och så mötte vi upp sara på bussen och drog in till stan och luffa, sen ner till sjön där de små snorisarna var haha. åkte sen till centrum och bara satt, sen haffade vi fest och tog bussen tillbaks haha. typiskt oss att typ gå och festa vi halv två tiden. asså kvällen var fan knaaaaas, de va mycke dans, bråk och saker som slogs sönder, smällar hit och dit haha kaos. gick hem sen klockan sex haha, helt död, gick med I för han bor nära mej. sen kom jen hit åtta på morgonen fick skjuts av A som plocka upp henne från festen. båda helt döda vakna upp vid tre tiden. softa resten av dagen med lilla cassandra :) sen vid tolv drog jag och mötte upp sara sen vidare mot skolan där vi mötte upp jen. sen lämna vi sara och så plocka kara och khalid upp oss sen drog vi på fiesta hos bullen. bara grabbarna där så jag och jen softade med dom. riktigt flum, dansa och fulla grabbar hahaha. Anthony var där också, den där snubben asså.. men de kommer aldrig bli som han vill. bullen min brooor hahaha ojoj, saker kastades här och var. jojo vägra låta mej och jen dra så vi blev kvar där hela natten. sen vid åtta decka typ alla, vi låg fan fem pers på en säng haha trång var det. sen bullen i soffan sen resten tog bil hem. låg och myste i sängen hihöhohä. sen vid nio decka vi, haha fattar inte hur vi lyckades somna där. vakna upp halv tolv helt död och så drog jag och jen hem till mej. softa hära lite och sov sen drog hon hem, jag duscha direkt, fan stank rök och allt möjligt haha. sen drog jag upp till I och chillade, kollade på film. här hemma har jag kollat på ännu mer film haha, de är en såndär dag. och imorn börjar skolan igen nu när praktiken är över, gick sista dagen i onsdags ;) haha man är borta efter den här helgen, festa heela nätterna långa. man kan fan inte ens läsa vad jag skrivit haha, eller ah man fattar knappt något men aja. nu ska jag decka fint i min säng, ska upp vid nio imorn. bilder lägger jag sen för jag hittar inte min sladd till luren, lägger en cam bilder från freda istället. godnatt

I dont do fake.

fyfan asså. det ända jag tänker är ARE YOU FUCKING KIDDING ME?! händer det här på riktigt? hade en skön och jävla bra dag igår, lyckad dag på praktiken hon jag gick med så söt och sen kvällen hamna man lite här och var och stötte på folk. paco utanför mej, riktigt chock att se han, senast var ett bra tag sen hemma hos george när vi några stycken nörda oss från tre till sex på morronen vid nått spel hah. sen var det lite folk hos jen, drog sen till stan stötte på sekou, intressant och såg cristian och de där gänget. sen var det förbi fittja och därifrån nattbuss tåg och buss igen sen vandra hem till jen. kom fram vid tre tiden och började baka kladdkaka för vi var så äckligt sugna haha, sen fick jag en bra ide om att springa me bh och trosor ute på gräsmattan och runt huset, hahah ojojoj vad jag dog av skratt :D bara vi asså, och inspelat på luren är det också haha. Anthony fick för sig att jag skulle komma hem till han vid fyra, inte klok människan. somade sen fint breve jen. vaknade upp av ett samtal.. det var som om kniven stack mej rakt i ryggen, fyfan. det har fuckat hela min dag. jag är så suur så det är inte sant. HUR FAN KUNDE DU?! och sen ljuger du mej rakt upp i facet. du ska inte tro att jag är någon dum brud som inte får reda på saker. jag vet vad du gjorde, jag visste det innan det ens hände. hur fan kan du göra så mot mej? sen är du helt normal. jag vill lacka ur på människan. falska skitunge, det finns för mycket falska människor.. jag har inte varit något annat än ärlig mot dej, jag hade mod nog att erkänna mina misstag och säga sanningen. och du kallar dej själv ärlig, pfff.

annars idag, väldigt händelsefull. hemligheter kom ut här och var, soft hos jen med lite folk. kom hem för ett tag sen, är helt mindfucked. vet fan inte va jag ska göra nu, ska försöka sova för jag håller på att bli galen av allt shit som händer mej hela tiden. hörs, godnatt

what we do, dont tell


life sure works in mysterious ways

efter allt galet knas, både bra och dåligt, så är jag glad över hur allt löser sig. min fina jen har jag flummat runt med. endast med henne händer sjuka saker, vi lär känna nya och hamnar här och var. haha bästa. sena nätter, främlingar, sova borta, fest, och annat hemligt. sånt man gör med jen bara haha ;) underbara varelse, tack för att du finns genom allt.
idag var en fin dag, vi vaknade upp vid tolv och softade. sen kom babe förbi, har inte sätt han på en vecka. svårt att hålla sig i styr haha. sen var han tvungen att dra iväg på träning. jag och jen drog förbi hem till henne och fettade oss med glass och kladdkaka, äckligt gott haha. drog sen och mötte upp ewe i tumba sen vidare till skäris, förbi fittja och hem. fick sms från S som är ute nu, lite chockande men väldigt kul att höra från han :) naj nu ska sovas, ska upp halv sex och till psyket. blir ju inlagd nu.. nä driver, praktiserar där ;)

RSS 2.0