Godnatt


TUNG

RIP,

love.


30 september

Hade psykiatri på morronen, glaaad att jag valde det. Sjukt intressant sen lunch och förbi skäris, fixa choklad drog upp och satte oss och gunga.. livet lekte fifan ;) Finns inget skönare, sen fick vi flipp började sjunga och dansa galet, älska oss haha. åkte tillbaks te skolan sen hem te moi och har chillat hära bara. Vi lekte me mina naglar också hihiiiiiii, nice. Tog precis ut mina flätor jag haft på sidan sen ska jag in i duuuschen. Men FÖRST ska jag äta upp min choklad :D damn det är så gott!!

29 september

Paaaapi snälla snälla pappa, vi fixa lite grejor så han ska maybe betala allt me körkortet, sen betala så jag ska börja köra kickboxning. Damn va sköööönt. kom hem för typ ån timma sen. Hahaha, knaaas asså :) Busschauffören har jag och Jen åkt me flera gånger innan och han håller alltid på och driver, nu när jag åkte bussen var de bara jag på bussen när ja skulle möta upp Jen så han körde fan typ race me bussen, sen körde på en skylt aaahaha fett synd och fälde konor :P sen när jag skulle av så ställer jag mej vid dörrarna så kör han lite och stannar igen så går jag mot dörrren igen och så kör han lite och stannar och Jen står utanför och garvar och ja står där inne och dör haha, sen tillslut öppna han dörrarna och sa haajdå. Skön liten jävel haha.. Sen vandra jag runt me Jen te flempan och haha ah..  älska den där bruden asså!  Sen te sjukan och buss hem. Skola imorn men vill leka me mina naglar nu så sover senare hähä. Har ingen tejp så de går inte :( blir att sova nu. Godnatt.

DOO IT!


I WANNA SEE YOU KISS YOUR FRIEND, KISS HER LIKE YOU MEAN IT!
YOU GOTTA DO IT RIGHT IN FRONT OF MY FACE.
YOU AND, YOUR FRIEND AND ME K-I-S-S-I-N-G


29 september

Igår träffade jag Madde som jag inte sett på typ två månader :O knas för vi bor grannar.. haha. Vi softade ute på kvällen sen när ja kom in va jag helt slut så dirr i sängen och sova. Idag var de skolfotto i skolan.. efter våran skola är men aja. Sen kom ja hem åkte me papi och fixa lite grejer sen åkte vi och handla. Såg väääärsta hetingen idag, daaaamn. Lacka ur på att jag satt i bussen och gaaah, ser ja han igen då BAM!  Nu har jag typ ryck så ska ta bussen te Jen, ciaaaaaaaaaaaaaao bitches!



YEP YEP


bild från igåååår.. älska mina byxor från bikbok fifaaan :D

29 september

Time for school.. Damn I'm coool.


facelook? haha

ut

Drar ut me Jen.. Vinterjackan åker på haha, fan vinter ute. Jalla bajs.
mycket bättre bild än me webbkameran.

27 september

Shululuu, var i skäris idag igen och sen förbi tumba och hälsa på Ewe en snabbis :) Ewe trodde jag hade rakat halva skallen haha.. Kmr absolut inte att hända, fast det är snyggt! Gjorde ju de på sariiish :)
Fick iaf med mej en ny baseboll jacka och byxor från bikbok en ny foudation och smink borttagning. Älskar bikbok, köper alltid nått där hihi. kom hem runt halv sju.. har bara suttit och tråkat, ätit, pumpat musik och fottat lite mej sjääälv höhö. Asså damn vad kallt de börjar bliii.. BRR!!


Bilderna är tagna med min webbkamera därför de är sämst.. hah.


26 september

Tjeeeenare. Blev heron, skäris och softa hos Jen idaaa. Mycke nice nice. Fick me mej hem en eyeliner från skäris, va på tiiiden fan haha. Sen gick jag hem istället för att ta buss, så ja och jen gick och hade lite djupa samtal.. hähä :) Juste hon flätade ena sidan av håret på moi också, väldi nice. Gosh har ja sagt att de finns många heta snubbar i skäris? hahah, sen såg man några bekanta snubbar i heron också haha. Aja, orka inte skriva mer. pussar


26 september

Kunde inte somna igår fan, var vaken te sex.. Låg och smsa me världens finaste, han är nattuggla som ja haha :) Vaknade upp runt ett, allt kändes skumt och så kom Jen förbi och hämta sina byxor jag glömde ta me i fredas. Sen senare drog alla i väg så blev kvar här hemma själv. Tänkte  plugga då men neeeeeeej de gjorde ja inte. pumpa ist  musik, duschade, fixade naglarna och annat shit. Inte bra. Sen har ja legat och kollat på film bara.. fett laaat man är haha. Vaknade upp me munsår på läppen också.. gah huuuur fan?! tänkte tvätta facet nu, lägga in låt på ipoden, lägga serium i håret sen däcka framför tvn eller nått. Peeeace

25 september

Kul att jag sov från tre på dagen ändå till tio.. haha. Blev väckt av att någon snubbe ringde mej och börja babbla, ingen aning om vem det var, vi går tydligen i samma skola. han ville iaf ses och sa att han tycke jag var snygg.. haha vilken väckning. Min första tanke var bara veeem fan gav mitt nummer?!
Aja så nu är man pigg o grejer, medans folket sover. Kul.
Har tvingat mej själv till att vara hemma ihelg och plugga my ass off. Sista året för fan, bit ihop och kör bara. Ska fan skärpa mej. Ha det gött, hajdå.


Everytime I see you I want to grab you and kiss you

- So I do.

22 september

Kom nyss hem, gick och körde kickboxning. Fyfaaaan va svettigt, haha men sjukt skönt :) Fick boxas och sparkas så fick ut massa ilska, väldigt skönt. Duschen är upptagen så sitter och snackar med Ilya medans. Blev inge plugg idag.. orkar inte. Får göra det imorn. Aja, I'm out.


22 september

Det är såå härligt att sluta 11:40.. Haha jepp jepppp. Drog förbi skäris en snabbis efter sen ba heem :) bytte jacka me Jen så hon fick tillbaks hennes baseboll jacka och jag min skinnjacka. Ska softa lite vid datan nu sen försöka plugga lite. Sen på kvällen tänka jag och bror dra och köra lite kickboxning, får se om ja orkar hahah. Fett laaaat jag är. Aja, vi får see.

21 september

Vet inte riktigt varför jag och skolan eller plugg inte riktigt går ihop. Har aldrig gillat att behöva göra plugg när jag lika gärna kan ut och softa med Jen eller ligga på soffan och göra inget för att man inte pallar göra nått alls. När jag väl sätter mej ner för att plugga så kan jag inte koncentrera mej för att jag kommer in på andra tankar och ofta handlar det om en och samma komplicerade jävel, fan för dej. Men när jag tvingar mej till att sätta mej på min feta rumpa och börja plugga då fan är jag bra.. Men det händer föööör sällan. Aja, idag satt jag en timma med en psyk-uppgift och gjorde klart den. nu är det bara två inlämningsuppgifter kvar, fyyyfan. De ska vara klara till på fredag, imorn ska jag göra ena av dom och torsdag den andra. Faaaaaaaaan, hata skolan. Den tar upp min fritid. Inte bra. Därför jag inte gillar att plugga. Godnatt

21 september

usch blä har massvis me plugg att göra så tänkte vara jävligt duktig och sätta mej och plugga rejäält, har ändå riktigt chiiill vecka :) bara en lektionen på 40min imorn sen ledig på torsdag och sen på fredag bara halva dagen.. ibland leker livet haha ;) har mycke i hjärnan nu så behöver koppla bort o köra på plugg istället. blä får ångest av ens tanken haha. aja bajs o hejdå.

I'm Back..

Läääääääänge sen denna blogg fick något skrivet i sig haha. gosh vilken jääävla sommar jag haft :) sen var det lite trögt att komma tillbaka från marocko.. Va har hänt sen efter sommaren då? Hm.. softat, varit dålig med skolan bad me, festat hos äldsta bror, överaskningsfest för sara i lördags, stått ut me jobbiga killar och haft problem me the one I want, tagit massa härliga bilder och lekt modell lite haha, galna utekvällar en som slutade med att jag och Jen fick skjutts hem av en snäll främling ett på natten i hans jaguaaar.. sen självklart fyllt ååååår! gaah härligt :D 17 årrrrr jaao.. haha. Aja, ska försöka att uppdatera denna blogg lite men fyfan va den ser ut. måste ändraaas.


RSS 2.0