me love shopping

idag blev det shopping inför marocko i skäris :) fick med mej hem en solhatt i rosa från glitter haha. kommer användas mycket i stranden och ute. hihi can't wait fifan. sen två stycken sköna shortsdress eller vad de heter, strandklänning, linnen, en snygg tröja och en klänning. tror de var allt iaf.
imorn blire skäris igen fast med Jen, skäris är typ vårat andra hem hahah. hennes cash kommer imorn ;) vi ska åka tidigt så ska försöööka att lägga mej tidigt.. hähä snart iaf. aja har inge mer att skriva så bajs :D

haha

jag leka? :O ;) nope.

man ser inget på bilden ens haha..

första doppet inatt :)

tjenare bloogggen! klockan tickar på som vanligt.. hähä. sov idag till halv tre, softade hemma hela dagen. det var bajs väder så palla inte göra nått. sen vid tio kom Jen hit och vi bytte om till våra bikinis och vid elva drog vi och mötte upp Heidi och drog ner till sjön för att ta ett dopp haha. första doppet i år, lite sent haha men men. det var nice, lite kallt bara men äh. kom hem igen vid halv ett tiden tror jag. fan att jag inte tog bilder, är säämst på det. sen har jag inte gjort så mycket. sitter och snackar med nassim haha fett jobbig svär. aja, vi höres. kramar!


I'll soon be there

Fan vad jag lääääängtar till Maaaarockooo!! min kusin som jag bråkat me också haha, men hon är också en liten hater, iaf hon kom fram idag till marocko. fan blir avis på skitungen. det är två veckor och fyra dagar kvar innan vi bilar ner dit, can't wait :) saknar alla flippade stunder med alla, från att sitta uppe på nätterna och köra kortspel och tvinga varandra till att göra galna saker, dansa like crazy och bada till att ha vattenkrig fyra på morgonen och sen ha schampoo, balsam, deodorant och babypulver krig och rita på alla som sov haha :) alla gånger vi ställde upp för varandra, när dom hjälpte mej när jag fick en jävla psyk snubbe efter mej, när Ismail och Yasmin inte lyckades ta studenten och så fort det blev bråk eller tjaffs. ren lycka! dom är som mina syskon allihop. gaah, vill vara där nu. men den här gången är hela familjen med, förra sommaren åkte jag och lillebror ner dit själva, men det är all good :)
fast kommer sakna mina fina vänner här så klart så ska vara mycket med dom nu och försöka hålla mej borta från shit och bara soofta med dom. speciellt bästavän Jen! imorn ska vi softa och sola :) hoppas på fint väder..



Lite bilder från förra sommaren, har tyvärr inga bra bilder på den här datan utan på min andra som är fuckad.. :(

I got more problems than an algebra equation

Damn mycket kan hända på en vecka. massa fun shit självklart, har hängt med brudarna och mysit :) sen har det varit bråk, vandalisering, jag som får utbrott för jag inte kan kontrollera min ilska. ja ni vet det vanliga.. det är alltid jävla bråk. sen har vi fucking haters ööverallt. bitches wont leave me alone. problem och drama is stalking me!
sen avslutades veckan med fest då jag och Sara fick för mycket dricka i oss. killarna tog till slut bort läsken vi blandade ut vodkan och allt annat shit med och vi fick bara i oss ren sprit. vilka fittor.. slutade med att Sara spydde på Kamils balkong, eller över någon annas tak och på trädet, haha. jag kunde inte ens stå upp och ramlade överallt, ringde lite och pratade i telefon sen tog Paulina en tjej vi mötte där min lur och vi drev me någon snubbe haha. men sen kom bästaste Jen och plockade upp oss tre på morronen, hon är guldvärd min bästavän ♥ vi drog hem till Sara men hon hade inga nycklar så vi väntade på hennes bror som var påväg från stan me nattbuss, så jag och sara gick och la oss i en busskur, hon på själva bänken och jag på marken.. hah. jag hade precis spytt upp vid nått jävla träd, fan ja var så jävla snurrig. sen mötte vi upp hennes bror och gick hem, men hennes mamma tvingade ut oss på promenad så fort hon såg att vi var båda lite tipsy, vi drog ner till vattnet sen upp och bam i sängen. hela lördag morgon mådde jag skiit, sen på kvällen var allt good. åkte me mamma på dagen till skäris sen kollade jag på fotboll sen vid ett på natten satt jag och bror uppe och kollade på saw 2, haha så jävla vidrig blää.
Idag var en perfect day. mötte upp Miriam i stan och gick och kollade på bio, Dear John. Fin film, men vafan vare för slut? haha, ärligt.. Aja, sen blev det hamburgare sen lalla runt lite i stan sen hem. tog precis en hääärlig dusch.
Höres senare, pussar :)

Freedag

kom nyss hem från Sara där jag, hon och Ewe softade och "kollade" på film, åt shit och snacka trash ni vet. älskar värkligen mina brudar! Jen dissa som vanligt.. känns som att hon börja glida iväg :( min bästavän som jag förut umgådes med dagligen..
fan asså jag är så gaalet trött. sov bara två timmar igår, om ens det. åkte sen vid nio hemifrån till Alan och myste hemma hos han och lekte ;) största orren på gud hahah. sen vid tolv börja jag åka hemåt. träffade upp Sara, satt och pratade med henne sen drog jag hem han äta lite sen åkte jag med papi och Hanele som övningskörde, fick sen testa på att växla men när bilen stod stilla och inte va på haha. ska få köra sen i marocko :D aja, sen softade jag grovt här hemma framför fotbollen haha. fotboll är ända sporten som jag tycker om typ. sen vid tio kom Ewe ner hit, vi softade lite sen drog ut och mötte upp Sara. Fick sen skjutts av Adam till macken i tumba för det är de ända nära som är öppet, köpte lite gott och sen bam hem till Sara :) imorn ska jag fan sova uuuuut! skiter i fan. den som försöker väcka mej kommer få smäll. aja, godnatt och boussa på er!


haha hitta denna fina bild i mobilen

take me back.


I want that night where we
laid in your bed with nervous hands.
our shoulders touched. you kissed me &
I couldn't stop smiling.


tung


looov :)

nu är sommarlovet äntligen hääär :D var ju i skolan måndags och tisdags. i måndags var jag fan helt dööööd. blev hem direkt efter och sooova. sen tisdags var jag där i typ en timma bara sen åkte jag hem till Jen sen vidare in till stan dit Sara kom sen också. sen blev det tumba med Jen och så gick vi och störde Ewe medans hon jobba :) planerade lite för fredagen. synd att hon nu ska jobba hela sommaren, fast hon är ledig på helgerna iaf. sen efter det åkte jag och Jen till Heidi och softade lite, hoppade studsmatta haha sen vidare hem till moi och ja.. HAHAh, sjuka vi är. sen idag mötte jag upp Sara och så åkte vi till flempan för att köpa något gott att äta. precis när vi kom in i affären så möter vi Mostick som skulle bort till handen för att grilla så han bjöd med oss :) kände typ inga men men. blev några korvar sen smsade Saras kompis Valle henne och så skulle vi till tumba för att möta upp henne, hennes kille och Wail. men vi pallade inte så vi drog bara hem haha. nu sitter jag här, helt galet mätt och vill bara ligga i soffan och glo tv ;) vi höres senare, pussar

min helg.

veckan har gått så sjukt jävla fort. hade ju skolavslutning i fredags :D fast måste till skolan imorn och tisdag för att göra prov men aja, de går fort. nu är helgen över once again. I fredags efter skolavslutningen som Sara följde med på så åkte jag och Sara hem till Sara och så rakade jag av lite av håret på ena sidan. hahah, lite spontant men de så vi funkar fifan. nääjs blev de iaf :) haha fett stolt. sen senare på kvällen runt tio mötte jag upp Ewe och så drog vi till Sara där Jessica också var, sen kom Jen, Heidi och en annan tjej också dit me bil och så stod vi ute på parkeringen och softade. pumpade musik och skrattade. så skönt att ha brudarna samlade. sen fick jag skjuts hem. igår åkte jag till skäris med Ewe vid typ ett och så gick vi runt där och kolla. jag hittade ett par gaaalet snygga örhängen inne på HM så dom köpte jag sen handla Ewe lite mat och sånt. åkte sen me henne till tumba så hon inte behövde bära allt själv sen tog jag buss hem. kom hem kanske sju. satt men lite sådär snabbt vid datan sen bestämde jag Sara och Jen oss för att mötas upp hos Sara. så vi möttes lite utanför sara sen drog jag och Jen vidare hem till Jen som skulle byta om och fixa sig lite sen runt halv tio drog vi till Sara. Lite efter kom Jessica också dit. Sen drog vi vidare upp till Jessicas hus för hon hade hela huset för sig själv. så vi softade där me musik och åt lite. jag var fett igång så jag dansade som en galning haha :) Sen vid halv tre kom Emilia och Kamil ända till tullinge och plockade upp oss och så drog vi till jordbro. där chillade vi ute vid någon typ park med musik och drack vodka och wisky haha. jag drack lite mycke haha så jag började dansa på borden och sjunga. sen lite andra galna grejer hahah. sara fick sen också i sig mycke hahah. efter de kom mitt ex Angelos dit med Nimar och någon annan snubbe vid typ halv fem. softade bara ett tag sen tagga vi. jag och jen fick skjuts av Nimar och Sara och Jessica fick åka tåg haha. Jag satt och typ skämde ut mej i bilen hahaha. men men de som hände där tar vi inte här ;) vi kom hem te jen typ halv sex eller sex. haha jag full och kunde inte hålla käften. Jen drack men inte lika mycke. Vaknade upp idag vid elva, fick höra grejer jag sagt och typ dog av garv och sen dirr hem. gaalen natt igår men kul :)


Emilia, Sara, jag och Jen. tagen vid fem tiden på morgonen, då var man lite tipsy haha


oj lite långt inlägg.. haha. man fattar typ inget men aja. ska ut me bror nu sen möta upp sara senare, får se om jag pallar är fett seg. yalla boussa på er!

RSS 2.0