måndag - done

har haft en bra och skön dag, bra start på veckan. fast jag missade hela morgonen i skolan haha. träffade på Sara på bussen och hon pallade inte dra till hennes skola så hon drog med mej och Jen till våran skola och softa med Ilya. Efter skolan drog vi till tumba och softade lite med Ewe sen bam hem :) imorn börjar jag och Jen före alla andra för vi ska ha muntligt prov i natur, blää. båda har inte tränat på det så åker till skolan lite före och så pluggar vi. Aja, dags att sova. Pussar och godnatt!

Jag har fastnat som den pundare jag är..


week end

blää nu är helgen över. den gick fort som vanligt. blev en riktigt soft helg till skillnad från förra helgen haha. Då vare bråk, knas fest, draaaama och liiite sömn. har varit mycke sånt sista tiden. så va skönt att ha chill nu :) aja, åkte iaf och handla på morgonen igår sen vid tre drog vi till tensta. där var de flum som vanliiigt :) kom hem runt tolv, ett. men gick inte och la mej försen fyra, pratade med mostafa och paco.. vaknade idag vid tolv och åkte sen med mamma till skäris. gick runt och kollade lite och köpte lite kläder och accesoarer :) stör mej på att jag inte har fått mina cash ännu. dom kommer imorn, ääntligen. vill köpa något till mamma, men cashen kommer så sent. Aja nu paaallar jag inte skriva mer. ny vecka imorn. jalla godnatt!

freedag

har haft riktigt soft fredag, me like :) har varit me ewe och softat ända sen tio tiden. vi har softat hos mej sen drog vi ut lite och gick runt här ute. aina rullade runt lite här också, vet inte varför.
vi satt nyss i soffan och fick värsta skratt attackerna haha, snackade om massa knas minnen. fan va galna vi är. hon drog för en stund sen. jag åt precis ben&jerry's wich glass. fyfan vad god den är :) mamma hade köpt till moi. ska tvätta facet nu sen försöka sova. imorn ska jag me familjen dra till tensta och softa hos marockan vänner (är också marockan. bästaaaa!), ska bli nice att träffa miriam :) sen ska vi handla och shit innan också. sen lite andra grejer, vet inte ännu. aja bajs och godnatt!

just nu..


hahahah

food

bläääääää fuckar ur på att de inte finns något att äääta. jag måste haa något. får gå och äta mackor..
efter skolan fick jag väärsta mensvärk, fyfan. jaa hatar det. det blev hem direkt och ta en ipren, hjälper alltid. sen här hemma har jag bara softat med lite musik. är helt slut. äntligen helg fifan! nu kurrar magen, pussar

not much left :)

kan inte fatta att jag får sommarlov snart. bara nästa vecka kvar :) + måndag och tisdag då man har omprov och sånt shit men de går fort. haha fan va tiden har gått fort. sen är det chiiiiiiiiiiill som gäller mohaha. gaaah ge mej.
idag var jag och Jen hos moi, all alone och pumpade hög musik, fuckade ur lite och åt maat. aaallt bra :) sen mot kvällen blev vi sega och låg i soffan och glodde tv. mamma kom hem me massa nytt shit till mej, hihi :) några nya örhängen, två väskor, ett par shorts, en tröja och en kofta. svääär har bästa mamman på jorden. och sjukaste också haha. ait nu måste jag soova. godnatt

godmoorgon

har varit uppe i typ en timma, fan va trött jag var. vägrade gå upp först haha. aja, ska ta något att äta sen åka till skolan. är inte så mycket i skolan idaa :) hööres


onsdaag

det känns fan som att det är måndag idag bara, fast det är redan onsdag :) inte mycke kvar av veckan sen bara nästa vecka kvar i skolan. me liiike. idag har jag som vanligt skrattat föör mycket haha. var duktig också och gick på alla lektioner, good me. vi fjantade oss lite me Fraaidon och sprang runt.. haha typiskt. sista lektionen kollade vi på någon sjuk film på psykologin fast vi fick popcorn och dumble till det :) sen rulla vi runt lite i liljeholms torget där jen köpte en snygg bikini, ska också haffa den när jag får cash fan. sen drog vi hit till moi, softade lite och åkte och köpte panpizza som vi åt här :) haha tjockisar ja sväär. men nu ska jag sovish, puss på rumpan och godnatt!


vi hade kul me camen ;) ni ska see vilka andra bilder vi har hahaha..

time to sleep

min jävla hals tar fan kål på mej, kan inte svälja :( det känns som jag har en sten i halsen. aja ska upp halv åtta imorn så ska sova strax. var skönt att softa ute lite me sarish, bajs på vädret bara. kommer säkert bli samma skit imorn, hoppas inte haha. Jen hade bombat min lur medans jag tvätta facet för en stund sen, bruden crusar runt me sin pojk i bil haha. får se om hon sover något inatt. aight godnatt fisar, mouah


bror från annan mor, jenbanan ♥


skit väder

har pluggat lite och är klar med en uppgift, imorn blir det att fixa ännu fler.. de här äckliga vädret gör en deprimerad, ellää hur? men men, vad gör man. ska ut strax och möta upp Sara och bara softa ute lite, behöver lite luft. pussar to the people!


palla inte fixa mej nått, blir min sköna tjocktröja från bikbok och mjukisar


morning

vaknade upp för en timma sen och har ätit frukost med mamma som är ledig idag också :) sen har vi kollat på lite bikinis till sommaren och sen visade jag en av mina bikinis som måste fixas också. har största lusten att bara softa galet men måste börja plugga nu. time to be a good girl..

sooova

säääxi header jag har, haha. aja den får va där nu iaf. ska försöka sova nu och vakna tidigt imorn, yalla godnatt!


en slut Marwa klockan sex på morgonen hemma hos min bästa homie Jen haha


bara för att..


någon som:
någon som förstår dig: Jen
någon som du saknar: Ewe
något som du längtar efter: sommarlov
någon som du hatar: hata och hata..

vem:

vem kramade dig senast: mamma
vem pussade dig senast: Samir
vem ringde dig senast: Sara
vem ringde du senast: mamma
vem var hemma hos dig senast: Jen
vem var du hemma hos senast: Jen

har du:

har du några kärleksproblem: om jag har..
har du ätit något idag: ah
har du pratat med någon idag: ja
har du gråtit idag : nej
har du skrattat idag: alltid :)

jag:
är rädd för att bli övergiven: nja
svär ofta: tyvärr
sjunger i duschen: varje gång
är du en morgonperson: nej
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan: varför inte
är kär i kärleken: fuck it
skrattar åt mina egna skämt: alltid
vill ha barn: någon dag
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: guess so..

har du:
glasögon/linser: nej
piercingar: öron
syskon: ah
jobb: nej
för många vänner: nej
rymt hemifrån: nja
färgat håret: ja
bra självförtroende: alltid
sagt "jag älskar dig" till någon: ah
och menat det: ah
gjort något olagligt: oj
somnat i skolan: nja

brukar du:
titta dej själv i spegeln: ja
ha ångest: nja
drömma mardrömmar: mh
klä dig i svart: yes
hata folk: haha
lita på folk: nej

sista person:

sista personen som du sov med: behöver inte nämnas
som fick dig att gråta: ..
du delade en cigg med: mej själv
som skrek på dig: haha
du fick sms från: Ilya

waaazza

har man tråkigt vid den här tiden startar man en blogg ;) och namnet.. haha brist på fantasi. no bs, köör bara. Marwa is ma name. här blir mitt första inlägg :)

måndag idag, de betyder bara två veckor kvar till sommarlov och jag har massvis med shit to handle. paaalla inte. imorn är det ingen skola så ska tvinga mej själv till att plugga.
var sol ute idag, såå nice fast de blåste mycket men aja. jag hade svårt att somna igår natt så jag var uppe ända till fyra och sen lyckades jag somna, vaknade upp halv nio ringde upp jen och hon hade också sovit lite länge så vi körde på tio bussen och så somnade jag om till halv tio, gick upp och fixade mej lite fort. hade riktigt onödigt skoladag. åkte dit och åt sen pallade vi inte vänta till nästa lektion så vi drog till skäris där jen shoppade lite grejer. flipp på att hon får cashen före mej haha. sen drog vi till jen och solade sen vid fyra åkte jag hem. somnade dirr på soffan sen väckte mamma mej, vi åt sen vid nio gick hon och jag ut på promenad i en timma :) sen har jag bara softat.
Juste mitt kompis på luren har gått ut också fan.. känner mej handikapp.
har så galet mycket i huvet just nu så har haft svårt att sova och koncentrera mej den senaste tiden + har festat, sovit borta och knappt vart hemma något.. inte bra. måste ändra lite på det, men bara lite hähä. aja nog skitsnack. bousa på er!

Har knarkat denna låt idag, älskar att flippa till låten :) Jen och mina moves till där häär asso.. ojojoj.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0